OMNi BiOTiC

OMNi BiOTiC ®

 

De peste 25 de ani Institutul Allergosan din Graz, Austria a fost implicat in cercetarea si dezvoltarea de produse realizate din substante naturale, cum sunt bacteriile probiotice, extractele din plate si mineralele. Toate acestea sunt realizate cu un singur scop, pastrarea sanatatii corpului si in special pastrarea in stare de sanatate a intestinului.

Un intestin sanatos – care are bacterii „prietenoase” – este cheia senzatiei de vitalitate. Timp de milenii, medicii si doctorii  au stiut ca intestinele noastre sunt baza unei vieti sanatoase. Astazi, aceste cunostinte de baza au redevenit din ce in ce mai populare, nu numai atunci cand vine vorba de afectiuni ale intestinului, dar si atunci cand este vorba despre tot felul de plangeri, simptome, care nu par in prima faza a proveni de la intestin. Se pot aminti aici diabet, si alte boli metabolice, probleme ale pielii si dureri cronice de cap (ce pot duce la probleme de sanatate mentala, cum ar fi depresia).

Produsele OMNi BiOTiC® ale Institului Allergosan au fost special create pentru a creste vitalitatea, pentru a reduce stresul si pentru a ne bucura de o viata mai sanatatoasa.