OMNi BiOTiC STRESS

Esti stresat? Fa ceva impotriva lui!

OMNi BiOTiC - Anti Stres

Cui ii este recomandat OMNi-BiOTiC® STRESS Repair?

Stresul nu este intotdeauna acelasi. Pe scurt stresul, pune temporar corpul in modul „exercitiu de alarma” si actioneaza ca un antrenament repetat. Dormi una buna si este mai mult activ.

Cu toate acestea, daca cineva este supus stresului pentru o perioada mai lunga de timp – indiferent daca este la locul de munca sau in viata privata – intregul organism este pus intro „stare de alarma” permanenta, asa numita stare de „distress„. Lipsa perioadelor de odihna poate duce la o lipsa permanenta de hormoni, deoarece acestia sunt epuizati sub un stres permanent.

Consecinta: tulburari de concentrare, lipsa de energie, tulburari emotionale si tulburari de somn. In plus, stresul de lunga durata are ca rezultat deficienta circulatiei sangelui in organele interne: sistemul cardiovascular si tractul gastro-intestinal sunt supraincarcate.

Pentru 85% dintre oameni, stresul are de fapt un impact asupra organelor digestive: daca digestia noastra este slaba, suprafetele intestinelor noastre devin „poroase” si nu ne mai pot proteja de toxine, agenti patogeni si declansatorii de alergii. Substantele inflamatorii sunt activate in intestin, bacteriile intestinale „proaste” se pot multiplica neingradit si nu numai ca nu va mai simtiti sanatosi, ci pur si simplu va simtiti mizerabili.


Cum functioneaza OMNi-BiOTiC® STRESS Repair?

Investigatiile stiintifice au aratat ca cea mai buna protectie impotriva stresului este un tract intestinal care functioneaza corect. Exista o axa functionala directa intre intestin si creier. Acest lucru este influentat de bacteriile noastre intestinale si este esential pentru a determina daca putem procesa eficient stresul, sau daca suntem bolnavi si nervosi ca rezultat al stresului.

OMNi-BiOTiC® STRESS Repair conține noua specii de bacterii cercetate in mod specific, cercetate stiintific, cu urmatorul efecte confirmate de studii:

  • Imbunatatirea functiei de bariera a mucoasei intestinale – permeabilitatea substantelor straine este redusa
  • Prevenirea colonizarii microorganismelor straine (de exemplu Clostridium difficile, Escherichia coli) asociata cu tulburari intestinale inflamatorii cronice
  • Producerea de imunoglobuline antiinflamatorii – inflamatiile existente sunt vindecate

Cum se administreaza OMNi-BiOTiC® STRESS Repair?

Se amesteca 1 plic de OMNi-BiOTiC® STRESS Repair (= 3 gr) de 1-2 ori pe zi in apa de 1/8 litri (125 ml), asteptati cel putin 10 minute ca sa-l activati, amestecati din nou si apoi beti. Este recomandat sa-l luati dimineata inainte de micul dejun si / sau seara putin inainte de a merge la culcare.

Durata de utilizare: Puteti utiliza OMNi-BiOTiC® STRESS Repair atat pe termen scurt, cat si zilnic – chiar si ani de zile.

Sfat pentru utilizare: Daca suferiti de o intoleranta la fructoza, ar trebui sa prelungiti timpul de activare la cel putin 30 de minute. In acest timp, bacteriile metabolizeaza intreaga cantitate de fructooligozaharide. Prin urmare, fructoza nu va intra in intestin.


Compozitie

Amidon de porumb, maltodextrina, inulina, clorura de potasiu, tulpini bacteriene*, sulfat de magneziu, fructooligozaharide (FOS), enzime (amilaze), sulfat de mangan

* 9 tulpini bacteriene cu cel putin 7,5 miliarde de organisme pe 1 portie (= 3 g) si 15 miliarde de organisme pe 2 portii (= 6 g):
Lactobacillus casei W56
Lactobacillus acidophilus W22
Lactobacillus paracasei W20
Bifidobacterium lactis W51
Lactobacillus salivarius W24
Lactococcus lactis W19
Bifidobacterium lactis W52
Lactobacillus plantarum W62
Bifidobacterium bifidum W23

Nu contine proteine animale, gluten, drojdii sau lactoza.
Potrivit pentru diabetici, cei alergici la lapte, copii si in timpul sarcinii/alaptarii.


Dimensiunile pachetelor

28 pliculete de 3gr fiecare

Supliment alimentar cu simbionti intestinali foarte activi.


Pentru recomandari si dozaj consultati un medic specialist sau un nutritionist.


[maxbutton id=”1″ ]

[maxbutton id=”6″ ]