OMNi BiOTiC PANDA

Un start bun pentru mama si copil

OMNi BiOTiC - Panda

Cui ii este recomandat OMNi-BiOTiC® PANDA?

80% din celulele imune sunt localizate in intestin, deci este logic sa influentezi echilibrul sistemului imunitar prin folosirea bacteriilor intestinale speciale. Fiecare copil se naste cu un intestin steril. Colonizarea colonului in primele saptamani dupa nastere reprezinta piatra de temelie a florei intestinale intacte si prin urmare, a unui sistem imunitar functional.

In cazurile de dispozitie familiala la neurodermatite, boli alergice sau astm bronsic, tratamentul cu OMNi BiOTiC® PANDA ar trebui sa inceapa deja in timpul sarcinii (cel tarziu pana in a 8-a luna de sarcina). Studiile confirma fara echivoc faptul ca administrarea in timp util a bacteriilor intestinale selectate, poate regla sistemul imunitar afectat si astfel, poate preveni aparitia neurodermatitei si a bolilor alergice.


Cum functioneaza OMNi-BiOTiC® PANDA?

OMNi-BiOTiC® PANDA contine trei tulpini bacteriene special selectionate, cercetate stiintific, care ajuta la colonizarea initiala a intestinelor copiilor.


Cum se administreaza OMNi-BiOTiC® PANDA?

In general: amestecati 1 plic de OMNi-BiOTiC® PANDA o data pe zi in cantitatea specificata de lichid, asteptati cel putin 10 minute ca sa-l activati, amestecati din nou si apoi beti.

Bebelusi: amestecati 1 plic de OMNi-BiOTiC® PANDA o data pe zi in1 lingura de lapte uman sau apa fiarta si picurati acest amestec special direct in gura sugarului folosind o pipeta. Daca nu alaptati copilul, amestecati 1 plic de OMNi-BiOTiC® PANDA o data pe zi in sticla. N.B .: nu incalziti la peste 40 ° C! Copilul trebuie sa primeasca zilnic OMNi-BiOTiC® PANDA incepand cu prima zi de viața si cel putin in primul an.

In timpul sarcinii: pe baza datelor de studiu, OMNi-BiOTiC® PANDA este recomandat pentru utilizare cel tarziu incepand cu a 8-a luna de sarcina, in cazu in care exista o dispozitie familiala pentru bolile alergice!

Alaptarea la san: evident, tanara mama poate continua sa consume OMNi-BiOTiC® PANDA in fiecare zi.


Compozitie

Orez amidon, maltodextrina, tulpini bacteriene*

* 3 tulpini bacteriene cu cel putin 3 miliarde de organisme pe 1 pliculet (= 3 g):
Lactococcus lactis W58
Bifidobacterium lactis W52
Bifidobacterium bifidum W23

Nu contine proteine animale, gluten, drojdii sau lactoza.
Potrivit pentru diabetici, cei alergici la lapte, copii (din prima zi a vietii) si in timpul sarcinii/alaptarii.


Dimensiunile pachetelor

30 pliculete a 3 gr fiecare

Supliment alimentar cu simbionti intestinali foarte activi.


Pentru recomandari si dozaj consultati un medic specialist sau un nutritionist.