OMNi BiOTiC HETOX

Intestin, ficat si creier – strans legate intre ele

Cui ii este recomandat OMNi-BiOTiC® HETOX light?

Prea mult zahar si alimente cu aditivi artificiali, o multime de medicamente, unul sau doua pahare de alcool in plus dupa o zi de lucru stresanta, poate chiar placerea unor tigari – poate ca niciuna din aceste mici placri nu este prea rea ​​atunci cand este luata in considerare in mod izolat, dar cand sunt combinate, ele devin intradevar o povara, o problema pentru corpul nostru!

Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca intestinul „lasa sa treaca” aceste toxine, iar ele nu pot fi complet detoxificate in ficat, aceste substante nocive vor fi transportate prin sange in intreg organismul – chiar si in creier – unde pot contribui la dezvoltarea unor situatii cronice.


OMNi-BiOTiC® HETOX light contine opt tulpini bacteriene selectate in mod special, care se gasesc in mod natural in intestinul uman. Bacteriile intestinale continute in aceasta combinatie au fost testate cu succes in studiile clinice.


Cum se administreaza OMNi-BiOTiC® HETOX light?

Se amestecă 1 plic de OMNi-BiOTiC® HETOX light (= 3 g) in 1/8 l de apa o data pe zi, se asteapta cel putin un minut pentru activare, se amesteca din nou si apoi se bea. Cel mai bine de luat dimineata inainte de micul dejun sau seara, chiar inainte de a merge la culcare.


Compozitie

Amidon de porumb, maltodextrina, proteina vegetala, clorura de potasiu, tulpini bacteriene *, sulfat de magneziu, enzime (amilaze), sulfat de mangan

* 8 tulpini bacteriene care contin cel putin 7,5 miliarde germeni per pliculet (= 3 g):

Lactobacillus acidophilus W37
Lactobacillus brevis W63
Lactobacillus casei W56
Lactobacillus salivarius W24
Bifidobacterium bifidum W23
Bifidobacterium lactis W52
Lactococcus lactis W19
Lactococcus lactis W58

Nu contine proteine ​​animale, gluten, drojdii sau lactoza.

Potrivit pentru diabetici, pentru persoanele care sufera de alergii la lapte si pentru copii, de asemenea in timpul sarcinii / alaptarii.


Dimensiunile pachetelor

30 pliculete  a 3gr fiecare

Supliment alimentar cu simbionti intestinali foarte activi.


Pentru recomandari si dozaj consultati un medic specialist sau un nutritionist.