OMNi BiOTiC 6

Tot ce ai nevoie pentru intestinul tau

Omni Biotic - 6

Cui ii este recomandat OMNi-BiOTiC® 6?

Bacteriile noastre din intestine indeplinesc sarcini vitale ca: formarea unei bariere intestinale impotriva germenilor straini, indepartarea toxinelor si otravurilor, ingestia si producerea de substante vitale importante. Dar bacteriile pot fi eliminate din intestin (printre altele, printro dieta nesanatoasa, stres, medicamente) si ca urmare rezulta o disbioza, un „dezechilibru”.

Consecinta este ca germenii straini se pot multiplica mai usor, toxinele si otravurile nu mai sunt eliminate, intestinele devin lenese, nutrientii nu sunt complet absorbiti, iar anumite alimente nu mai sunt tolerate. In astfel de cazuri, este foarte recomandat aportul de bacterii intestinale foarte active.


Cum functioneaza OMNi-BiOTiC® 6?

OMNi-BiOTiC® 6 contine sase tulpini importante, indicative si foarte active, de microorganisme, care colonizeaza intestinul de sus in jos.


Cum se administreaza OMNi-BiOTiC® 6?

Se amesteca o lingurita dozator (circa 1gr) de OMNi-BiOTiC® 6 de 2 ori pe zi in 1/8 litri de apa (125 ml.).  Se asteapta cel putin 10 minute pentru a se activa microorganismele, se amesteca din nou si apoi se bea. Este recomandat sa-l consumati  dimineata inainte de micul dejun si / sau seara putin inainte de a merge la culcare. OMNi-BiOTiC® 6 poate fi luat, de asemenea si in timpul sarcinii fiind chiar potrivit pentru copii.

Daca suferiti de intoleranta la fructoza, prelungiti timpul de activare al OMNi-BiOTIC® 6 pana la cel putin 30 de minute. In aceasta perioada bacteria metabolizeaza intreaga cantitate de  fructooligozaharide. Astfel in intestin nu va mai ajunge fructoza.


Compozitie

Amidon de porumb, maltodextrina, fructooligozaharide (FOS), tulpini bacteriene*, enzime (amilaze)

* 6 tulpini bacteriene cu cel putin 2 miliarde de organisme pe 1 portie (= 2 g) si 4 miliarde de organisme in 2 portii (= 4 g):
Bifidobacterium animalis W53
Lactobacillus acidophilus W55
Lactobacillus salivarius W57
Enterococcus faecium W54
Lactococcus lactis W58
Lactobacillus casei W56

Nu contine proteine animale, gluten, drojdii sau lactoza.
Potrivit pentru diabetici, pentru cei alergici la lapte, copii si in timpul sarcinii / alaptarii.


Dimensiunile pachetelor

60 g pulbere in ambalaj de sticla

Supliment alimentar cu simbionti intestinali foarte activi.


Pentru recomandari si dozaj consultati un medic specialist sau un nutritionist.