OMNi BiOTiC Flora plus+

In sfarsit … Opreste mancarimea si usturimea!

Cui ii este recomandat OMNi-BiOTiC® Flora plus+?

Flora vaginala a femeii este un scut important impotriva germenilor nocivi. Miliarde de diferiti lactobacili utili – cunoscuti sub numele de bacterii producatoare de acid lactic – asigura un pH acid in vagin, care previn multiplicarea bacteriilor patogene si a fungilor. Aceasta protectie este deosebit de importanta pentru a mentine intregul sistem reproductiv al femeilor sanatos si functional. Structura florii vaginale are loc inca de la nastere prin administrarea orala de bacterii benefice.

Cu toate acestea, echilibrul delicat al florei vaginale se poate rupe rapid. Acest lucru poate fi cauzat de,stres, un sistem imunitar slabit, medicamente – cum ar fi antibioticele – igiena intima excesiva sau modificari hormonale (cum ar fi de contraceptive hormonale, sau in timpul sarcinii sau menopauzei). Ca urmare, lactobacilii importanti sunt redusi si nu mai pot indeplini in mod adecvat functia lor de protectie. Astfel, bacterii daunatoare, care cauzeaza boli si fungi, cum ar fi Escherichia coli, Gardnerella vaginalis sau Candida Albicans, se pot multiplica usor – ducand la un dezechilibru = dysbioza.

Acest lucru conduce la efecte neplacute in zona genitala. Fiecare a doua femeie se lupta in mod repetat cu mancarime, usturime, roseata si scurgeri alb-gri, pana la galbui, cu miros. Infectiile cu microorganisme daunatoare sunt tratate in mod repetat cu antibiotice – si in acest caz, nu numai germenii nocivi, ci si restul de lacotbacili folositori sunt ucisi. Nu e de mirare deci, ca multe femei se lupta cu probleme persistente recurente si astfel pierd calitatea vietii.

Adesea femeile, de rusine, nu vorbesc despre disconfortul lor intim, ci se retrag si se indeparteaza. Astfel sufera nu numai respectul de sine, dar de multe ori si relatia cu partenerul. Este important sa se clarifices imptomele cu un medic, care sa stabileasca diagnosticul (printre altele prin intermediul frotiului vaginal) si sa se asigure un tratament adecvat pentru aducerea florei vaginale cat mai repede posibil inapoi in echilibru si pentru a preveni urcarea germenilor daunatori in cavitatea abdominala.

Flora vaginala si sarcina.

Prevenirea sau tratamentul in timp util a unei flori vaginale dezechilibrate, in timpul sarcinii este deosebit de importanta, consultand medicul ginecolog, deoarece infectiile cu germeni nocivi pot creste riscul unui travalui prematur sau o rupere a membranei de fertilitate si o nastere prematura.

Cum functioneaza OMNi-BiOTiC® Flora plus+?

La dezvoltarea OMNi-BiOTiC® Flora plus+, criteriul esential a fost selectarea tulpinilor adecvate. Intr-un proces de selectie in etape, au fost identificate exact cele patru tulpini de Lactobacillus, a caror folosire in dieta, s-a dovedit a avea un impact deosebit asupra sanatatii florei vaginale.

OMNi-BiOTiC® Flora plus+ contine patru specii bacteriene, special selectate, cercetate stiintific, cu urmatoarele efecte bazate pe studii:

 • fac parte din flora vaginala sanatoasa
 • compenseaza lipsa de lactobacili in flora vaginala
 • sunt capabili sa se stabileasca in zona vaginala
 • inhiba cresterea diversilor agenti patogeni, cum ar fi Escherichia coli, Gardnerella vaginalis sau Candida albicans in zona vaginala

Caracteristica speciala a OMNi-BiOTiC® Flora plus+ este consumul oral:

 • administrare simpla si igienica – nu se transfera germeni suplimentari de pe maini in zona vaginala
 • nicio scurgere suplimentara – lenjeria de corp ramane curata
 • se poate administra pe toata perioada ciclului
 • nu exista restrictii privind actul sexual (nu este nevoie de un anumit timp de administrare) si in alegerea contraceptivelor
 • poate fi luat si in timpul sarcinii si al alaptarii

De ce ingestia orala functioneaza cu bacteriile din flora vaginala?

De la inceputul vietii, absorbtia bacteriilor prin gura si intestine este modul natural in care bacteriile benefice ajung si colonizeaza zona vaginala. Acesti simbionti importanti stiu exact unde sunt in corpul uman si isi gasesc locul intr-un timp foarte scurt.

De aceea OMNi-BiOTiC® Flora plus+ contine numai acei lactobacili puternici, care nu numai ca supravietuiesc trecerii prin stomac, dar pot de asemenea sa colonizeze si sa se multiplice in vagin.


Cum se administreaza OMNi-BiOTiC® Flora plus+?

Pur si simplu amestecati, o data pe zi, 1 plic de OMNi-BiOTiC® Flora plus+ (= 2 g) in 1/8 l de apa, asteptati aproximativ un minut pentru activare, agitati din nou si apoi beti. Administrarea este recomandata dimineata inainte de micul dejun, sau seara chiar inainte de a merge la culcare.

Pentru afectiuni persistente sau deosebit de severe, luati OMNi-BiOTiC® Flora plus+ de doua ori pe zi. Desigur, puteti utiliza acest probiotic pe o perioada mai lunga de timp.

Compozitie

Maltodextrina, fructo-oligozaharide (FOS), tulpinibacteriene*, amidon de porumb

* 4 tulpini bacteriene cu cel putin 5 miliarde de germeni pe 1 pliculet (= 2 g) si 10 miliarde de germeni pe 2 pliculete (= 4 g):

 • Lactobacillus crispatus LBV88
 • Lactobacillus rhamnosus LBV96
 • Lactobacillus gasseri LBV150N
 • Lactobacillus jensenii LBV116

Dimensiunile pachetelor

28 de pliculete a cate 2 gr. fiecare

Supliment alimentar cu simbionti intestinali foarte activi.

Nu contine proteine animale, gluten, drojdii sau lactoza.
Potrivit pentru diabetici, pentru cei alergici la lapte, copii si in timpul sarcinii / alaptarii.


Pentru recomandari si dozaj consultati un medic specialist sau un nutritionist.