Traieste sanatos cu ajutorul apei alcaline

Apa Kangen

Mananca sanatos, traieste sanatos!

Auzim lozinca asta zilnic, ne-a intrat in reflex si memorie, o citim in orice sursa de informare scrisa.

Usor de zis dar greu de facut. Sigur, poti incerca sa iti alegi cu grija produsele alimentare pe care sa le consumi, te poti muta la tara si sa iti produci singur mare parte din hrana in speranta ca ceea ce consumi sa aiba o sursa sigura si sanatoasa. Putem evita mare parte din produsele din comert, putem achizitiona cat mai putine produse alimentare gata preparate.

Dar cum sa traim sanatos intr-un mediu din ce in ce mai poluat? Unde sa mai gasesti un sol de calitate, care sa asigure plantelor toate substantele nutritive necesare si care sa nu fie atins de produsele chimice care se întind peste tot?

Despre aerul pe care il respiram zilnic, despre noxele pe care le inhalam cu fiecare respiratie nu se prea vorbeste atunci cand ni se recomanda sa traim sanatos. Despre multimea de poluanti cu care intra in contact pielea noastra, cel mai mare si mai expus organ al nostru, nu se vorbeste atunci cand ni se recomanda sa traim sanatos. Dar suntem constienti cu totii de acest aspect greu de evitat.

Apa Kangen

Mai este insa o componenta a acestei sintagme de a trai sanatos, una despre care nu se pomoneste cu adevarat decat in documentarele de specialitate: apa pe care o bem.

Suntem 70% apa dupa cum stim cu totii asa ca aceasta ar trebui să fie pe primul loc in preocuparea noastra in ceea ce priveste calitatea vietii. Cat de sigura si de benefica este apa pe care o bem?
Daca de hrana nesanatoasa sau de aerul poluat nu prea ne putem feri, apa pe care o bem o putem controla in asa fel incat sa ne ajute sa contrabalansam toate cele de mai sus. Cum facem acest lucru?
   - Apa este principalul mijloc de eliminare a toxinelor din organism si de aceea este foarte important ca aceasta sa isi faca cu adevarat treaba.
   - Apa este cea care transporta oxigenul si care ajuta la absorbtia substantelor nutritive, este cea care ajunge cu adevarat pana la nivel celular in corpul nostru, acolo unde este cu adevarat motorul vietii.

De aceea este vital sa avem acces la o apa de calitate.

In preocuparea lui pentru acest aspect omul a căutat cele mai bune solutii, adaptate timpurilor noastre dar avand ca sursa de inspiratie natura.
Astfel a luat nastere conceptul de apa ionizata alcalina. Nu trebuie sa ai cunostinte de chimie pentru a sti ce inseamna alcalin, ci doar sa tii cont de doua aspecte ale alimentatiei: acida si alcalina. Alimentele se impart in cele doua categorii si influenteaza nivelul pH-ului din organism. Pentru a inclina balanta spre sanatate avem nevoie de alimente alcaline pentru ca un organism cu o aciditate crescuta este predispus la boli avand un nivel scazut de oxigen. Acest tip de apa face exact acest lucru: completeaza talerul alcalinitatii alaturi de alimentele consumate.

Dincolo de toate miturile privind toxinele si detoxifierea, apa este cel mai la indemana mijloc de curatare al organismului si de intretinere a unei stari de sanatate pe care ne-o dorim cu totii.
Auzim adesea despre produse care contin antioxidanti (atat produse alimentare cat si de intretinere) dar uitam sa ne bazam pe apa pentru a face acest lucru. Apa ionizata exact asta face : este antioxidanta si microstructurata.

De ce sunt importanti antioxidantii in organism? Pentru ca ei neutralizeaza radicalii liberi si ajuta la mentinerea sanatatii.

Datorita structurii sale diferite, apa ionizata asigura o hidratare si o absorbtie in organism de 3-4 ori mai mare decat orice alt tip de apa, indeplinindu-si astfel cu succes rolul de a mentine viata si de a asigura o viata sanatoasa organismului.

Sper ca de acum incolo conceptul de Traieste sanatos! sa cuprinda si informatia Bea apa de calitate!

© Copyright 2023 Bea Apa Kangen.

Landing Page Software