Sunteti Medic?

Apa Kangen

<<Acum ceva vreme trebuia sa astept pe cineva la Aeroportul International din Miami. Dupa ce am parcat masina m-am indreptat spre terminalul principal si am traversat o alee aglomerata, catre trotuarul desemnat. Trageam dupa mine un carucior gol pentru bagaje. Cand aproape ajunsesem la terminal, o masina s-a apropiat si a parcat pe trotuar.

I-am spus: „Doamna, blocati trotuarul„. S-a uitat la mine si m-a intrebat: „Lucrati aici?„. Am privit-o la randul meu si am intrebat si eu: „Care e diferenta?„. S-a gandit o clipa si apoi a mutat masina, fara sa spuna nimic.

Lumea ma intreaba: „Sunteti medic?„. Le spun ca nu, dupa care ii intreb: „Care e diferenta?” Persoanele inteligente judeca dupa ce evalueaza informatia ce li s-a dat. Doar persoanele mai putin inteligente ma intreaba daca sunt medic sau nu, pentru ca nu pot ajunge singure la o decizie bazata pe lucruri simple. Dar, ar accepta cu siguranta cuvantul medicului, chiar daca n-ar sti nimic despre subiect.>>

Una din dorintele universale ale omenirii este de a trai mult si sanatos. Viata este cel mai frumos dar al lui Dumnezeu.

Traim vremuri foarte interesante. Oamenii sunt interesati de sanatate si longevitate. Nu au nevoie de eforturile speciale pe care le presupun dieta sau exercitiile fizice. Tot ce trebuie este o minte deschisa si curaj de a trece la actiune.
Important de retinut este ca noi ne imbolnavim si imbatranim pentru ca acumulam produse reziduale acide. Daca scapam de aceste deseuri, mai ales de cele vechi, ne putem vindeca, sau putem inversa procesul de imbatranire. Putem chiar elimina simptomele bolilor adultilor, daca nu s-au produs deja daune iremediabile.

Problema este ca procesul de imbatranire este lent, iar organismul nostru se adapteaza, asa ca nu mai observam ca imbatranim. Pe masura ce trece timpul putem observa efectele de imbatranire cauzate de lipsa oxigenului, dar credem ca ne simtim foarte bine, pentru ca NU DOARE. Si ne adaptam la un stil de viata mai lent, perfect multumiti, pana cand deficitul de oxigen se manifesta ca o boala majora, catastrofala. Pana cand ajungem sa simtim durerea cauzata de acumularea de acizi, daunele sunt severe. Adesea sunt ireversibile. Trebuie sa incepem procesul de diminuare a reziduurilor acide, inainte de aparitia durerilor.

Dieta si exercitiile fizice functioneaza intro anumita masura, dar sunt dispozitive stiintifice inventate in Japonia, care va pot ajuta sa scapati de toxinele acide acumulate, mult mai usor si mai lipsit de efort. Persoanele cu dizabilitati nu pot face exercitii fizice, iar cei foarte batrani nu o pot face fara riscuri. Aceste dispozitive functioneaza indiferent cat de ocupati sunteti, de cat de batrani sau de lenesi sunteti. Ca si in cazul dietei sau al exercitiilor fizice, rezultatele nu se vad peste noapte. Dar este cea mai rapida metoda dintre toate metodele care folosesc procese naturale.

Primul pas pentru vindecare este intelegerea cauzelor si a procesului in sine. Dar nu va ajuta cu nimic, de exemplu, sa stiti ca apa alcalina va ajuta sa eliminati reziduurile acide, pana nu incepeti sa o si beti.
Sunt o multime de oameni destepti din punct de vedere intelectual, dar care nu stiu sa transforme cunostintele pe care le au in actiune. In ceea cei priveste, este ca si cum nu ar sti.

Intro societate libera ne controlam singuri destinul. La urma urmei, decizia va apartine daca veti duce o viata lunga si sanatoasa, sau nu. Muntele de bani cheltuiti de oameni pe automobile, aparate pentru divertisment si alte lucruri este atat de mare, incat nu incape scuza <<Costa prea mult>>. Mintea noastra cea inchistata este inamicul si daca mintea este inchisa nu puteti face nimic. Ratati o multime de lucruri in viata si va purtati ca proprii vostri inamici. Var fi totusi cativa care vor duce o viata lunga si sanatoasa si cativa care nu vor face nimic si vor continua procesul de deteriorare a propriului organism. Depinde doar de voi.

A fost nevoie de cateva decenii pentru ca guvernele sa accepte ca vitaminele si dietele speciale sunt metode pentru imbunatatirea sanatatii. Dar pe masura ce industria nutritiei sanatoase a crescut, aceasta a ajuns o mare afacere.

Astazi sunt o multime de opinii diverse, bazate pe gamele de produse pe care le reprezinta. Pentru cei ce se indoiesc ca APA KANGEN, apa alcalina si ionizata, aduce atatea beneficii sanatatii, mai devreme sau mai tarziu, timpul ii va convinge.

© Copyright 2023 Bea Apa Kangen.

Landing Page Creator