Paradoxul celor 3 elemente

Apa Kangen

Cu toții știm că cele 3 elemente vitale pentru organismul uman sunt, în ordinea importanței lor:
     1. Aerul (oxigenul)
     2. Apa (hidratarea)
     3. Hrana (nutriția)
Haideți acum să le detaliem puțin:

1. Aerul (oxigenul)
De ce este cel mai important? Știm că, fără oxigen corpul uman poate rezista între 3-5 minute. Creierul și inima nu pot funcționa fără oxigen. Viața și sănătatea noastră depind în primul rând de aportul de oxigen și implicit de calitatea aerului inspirat. Orice ardere dă naștere unor reziduuri (dioxidul de carbon), care trebuie eliminate, pentru o funcționare bună ulterioară a organismului. Prin intermediul sângelui oxigenul ajunge în toate celulele corpului.
Inspirăm oxigen, expirăm dioxid de carbon … deci trăim!

2. Apa (hidratarea)
De ce este apa pe locul 2? Pentru că fără apă corpul uman rezistă între 5-7 zile. Așa cum planeta Pământ este 75% apă, așa și corpul uman este circa 75% apă. Creierul și sângele au peste 90% apă, mușchii peste 80% … până și oasele au 13% apă.
Nici o funcție a organismului uman nu se poate desfașura fără apă! Chiar și pentru a ridica un deget, sau a zâmbi, avem nevoie de apă. Cu ajutorul apei se transportă oxigenul și „hrana” la celulele din corp și tot ea elimină „reziduurile” rămase în urma arderilor celulare. Așa că, pentru a putea să-si îndeplinească cu succes aceste atribuțiuni, ar trebui să bem cea mai bună APĂ!

3. Hrana (nutriția)
De ce este hrana pe locul 3? Pentru că fără a manca, omul poate trăi până la 40 de zile (circa 5 săptămâni). Prin prelucrarea hranei, în organism se produc atât substanțe nutritive, cât și „deșeuri”, care trebuie eliminate din corp.

APA este cea mai importantă pentru transportul hranei și eliminarea “reziduurilor”!

Și totuși de ce există acest paradox al zilelor noastre?
De ce nu dăm totuși mai mare importanță primelor 2 elemente vitale și implicit ne concentrăm cel mai mult pe nutritie? Toată lumea vorbește de mâncare sănătoasă, bio, vegan, rovegan … dar, hrana este pe locul 3!
Aerul (locul 1) îl respirăm zi de zi așa cum este. Îl putem controla doar într-o mică masură – eventual cu o ieșire la munte.
APA (locul 2) este prea puțin luată în cosiderare. Majoritatea spun că „apa e apă”, fără a se gândi la cele spuse mai sus, la funcția și importanța ei în organismul uman. Poate la fel ar trebui să spună și despre hrană, că „mâncarea e doar mâncare” și gata.

În concluzie, dați orgnismului vostru cea mai bună apă, pentru ca și el să-și îndeplinească cel mai bine funcțiunile!

O apă anti-oxidantă, alcalină și microstructurată (fină). Adică APA KANGEN!
Mircea COVACIU

© Copyright 2023 Bea Apa Kangen.

AI Website Maker