Apa Micro Structurata Hexagonal

Apa microstructurata hexagonal
Microstructurarea Apei Kangen si ce este ea


A treia proprietate, la fel de importanta, a Apei Kangen este structura moleculara (micro-clustere). Aceasta se refera la modul in care moleculele de apa sunt organizate. Structura moleculara are un efect puternic asupra capacitatii apei de a hidrata celulele si de a transporta energie in intregul corp.

In apa obisnuita, de la robinet sau imbuteliata, moleculele se grupeaza in clusteri (sau altfel spus ciorchini) formati din 15-20 de molecule. Acesti clusteri, avand dimensiuni mari, sunt foarte putin mobili, prin urmare nu pot ajunge sa hidrateze si cele mai indepartate tesuturi ale corpului. In apa alcalina ionizata Kangen, datorita procesului de ionizare electrolitica, apa este organizata in micro-clusteri, care sunt formati doar din 5-6 molecule de apa. Acesti ciorchini, avand dimensiuni foarte mici, ajung rapid, intrun timp foarte scurt, in cele mai indepartate tesuturi, pe care le hidrateaza instantaneu. Apa alcalina ionizata Kangen hidrateaza organismul de 6 ori mai eficient decat apa obisnuita.

Apa alcalina ionizata Kangen are o forma hexagonala nu neregulata precum apa obisnuita, are o tensiune superficiala mai scazuta si poate penetra mult mai eficient tesuturile deshidratate ale corpului nostru. Micro-structura apei alcaline ionizate Kangen hidrateaza celulele, dar in acelasi timp este si un mijloc de transport, in doua sensuri: pe de o parte ea duce substantele hranitoare in celula, iar pe de alta parte scoate din celula substantele reziduale. Fiecare celula foloseste nutrienti pentru a furniza energia necesara diverselor activitati pe care le intreprindem. Toxinele si produsii secundari trebuie indepartati.

Cum anume ajung nutrientii necesari la celule, ce anume asigura producerea de energie, ce indeparteaza deseurile? Apa! Iar apa care face toate acestea cel mai bine si cel mai rapid este apa micro structurata, care are o putere de penetrare, de infiltrare, o eficienta si o viteza superioara.

Apa alcalina ionizata Kangen ajunge la creier in 60 de secunde in comparatie cu apa normala care ajunge in 10 minute. Asa se explica de ce oamenii cu afectiuni ale sistemului osos si ale spatelui se vindeca mult mai repede cu aceasta apa. Pentru ca e mult mai fina si penetreaza mai usor cartilagiile, care sunt foarte putin vasculatizate, aceasta apa imbunatateste comunicarea intercelulara, optimizeaza transferul de informatii din organism in scopul vindecarii si refacerii lui. Totodata ajuta celulele sa se vindece singure trezind „memoria” celulara cu privire la vindecare.

© Copyright 2023 Bea Apa Kangen.

Offline Website Creator