Apa Kangen

LeveLuk SD501 – Cel mai bine vandut aparat din lume

 

Leveluk-SD-501

 

Kangen provine din japoneza si inseamna „Intoarcerea La Origini„. Prin consumul Apei Kangen – Alcalina Ionizata (sau Kangen Water®) se doreste reintoarcerea la un stil de viata natural si sanatos. Din proprietatile acestei ape:

 

                 ✓ Bogata in minerale alcaline, biodisponibile, care contribuie la homeostazia hidrica. Nu demineralizeaza apa, nu contine minerale adaugate. In apa Kangen predomina in mod natural ioni de calciu, magneziu, sodiu si potasiu, pe care organismul ii asimileaza 100%.

                 ✓ Bogata in oxigen, alcalina.

                 ✓ Contine multi ioni negativi de hidrogen, care vor fi captati de oxigenul celular formand apa metabolica, in procesul respiratiei celulare aerobe generatoare de energie celulara. Ionii negativi de hidrogen atat de necesari in procesele oxidative se gasesc din plin in Apa Kangen consumata direct de la aparat.

                 ✓ Apa filtrata cu o acuratete certificata de 99.9%.

                 ✓ Separata in doua fluxuri de apa ionizata: apa alcalina (concentreaza mineralele alcaline disponibile la sursa) si apa acida.

Ionizatorul de Apa Kangen® este produs de firma japoneza Enagic®, lider pe piata, datorita calitatii produselor sale. Enagic® este singura companie productoare de ionizatoare de apa din lume, care a primit patru certificari distincte de la Asociatia de Calitate a Apei (WQA). Aceasta asociatie non profit, este una dintre cele mai vechi si mai prestigioase asociatii internationale profesionale din lume. WQA a acordat companiei Enagic Sigiliul de aur, premiu care este acordat numai pentru producatorii celor mai fiabile, de incredere si de calitate ionizatoare de apa din lume.

Printre alte certificari, ISO 9001 – Certificat in managementul calitatii, ISO 14001 – Certificat in managementul mediului si ISO 13485 – Certificat Calitate Dispozitive Medicale.