Apa Ionizata – Ce Este Ea Si Proprietatile Ei?

Apa Ionizata

Apa ionizata este a o apa care se obtine prin electroliza si este incarcata cu ioni negativi (responsabili pentru sanatate) si cu ioni pozitivi (responsabili pentru boli). Prin electroliza, aceasta apa, este despartita in doua ape, in asa fel incat apa pe care o bem sa fie incarcata doar cu ioni negativi (benefici pentru sanatate). Separarea ei si aceasta incarcare cu ioni negativi sanatosi se poate realiza doar cu un ionizator de apa, un aparat electric care face elecroliza apei.

Apa ionizata este de doua feluri: Apa Ionizata Alcalina si Apa Ionizata Acida.

Apa Ionizata Alcalina

Apa ionizata alcalina este incarcata cu ioni negativi sau ioni de hidroxil (OHˉ). Acesti ioni negativi sunt reponsabili cu sanatatea noastra. Apa ionizata alcalina este o apa antioxidanta si este usor absorbita de corpul nostru, ceea ce face sa fie mult mai eficienta decat orice alt antioxidant cumparat. In plus nu poti bea 2 Litri de ulei din ficat de cod pe zi (un foarte bun antioxidant de altfel), dar apa ionizata alcalina cu siguranta poti bea.

O data ce antioxidantii ionizati in forma ionilor de hidroxil (molecule de oxigen cu un electron suplimentar) doneaza electronul pe care il au in plus radicalilor liberi (molecule de oxigen carora le lipseste un electron), radicalul liber este neutralizat si iti este cedata o cantitate importanta de oxigen. Apa ionizata iti oferta ENERGIE, furnizandu-ti o cantitate mare de oxigen! Acesta este unul dintre cele mai importante propietati ale Apei Ionizate!

Electroliza apei

Ionii negativi au fost studiati prima data in Rusia in anii 1850. Ei sunt principalii responsabili pentru sanatatea corpului uman. Fara prezenta ionilor negativi, corpul uman nu poate supravietui. Imbatranirea biologica este un proces in care ne hranim trupul cu un flux continuu de ioni pozitivi (oxidanti) care erodeaza treptat sanatatea noastra pana cand vom ajunge la boli, iar organele noastre vor inceta sa mai functioneze corect.

Apa ionizata este una dintre cele mai mari realizari stiintifice ale Rusiei si un cadou extraordinar pentru lumea intreaga, pentru care noi, ar trebui sa fim recunoscatori.

Apa Ionizata Alcalina are o alta dimensiune a manunchiului de molecule. Contine doar ciorchini de 5–6 molecule in loc de 15-20 de molecule, asa cum este structurata apa normala. Apa ionizata este microstructurata de la o forma neregulata care contine 15–20 de molecule, la o forma hexagonala. Aceasta apa microstructurata, este de 3-4 ori mai hidratanta decat apa normala. Sunt doua consecinte ce rezulta de aici. In primul rand apa ionizata alcalina se absoarbe de 3-4 ori mai bine in organism decat apa normala si in al doilea rand este extrem de detoxifianta, eliminand aciditatea din corp.

Proprietatile de detoxifiere ale Apei Ionizate sunt uimitor de puternice. Pur si simplu nu pot fi ignorate. Un ionizator de apa are diferite nivele de intensitate, pentru ca cei mai multi oameni nu pot incepe sa bea apa alcalina cu un nivel de pH ridicat. Acest lucru este in special valabil pentru persoanele in varsta, care au nevoie sa inceapa cu cel mai scazut nivel si sa il creasca treptat. Oamenii care in timpul vietii lor au adunat aciditate in corp, pot avea dureri de cap, ameteli si diaree daca vor bea de la inceput prea multa apa ionizata sau la un nivel prea mare de pH.

Poate fi apa ionizata alcalina imbuteliata si pastrata?

Nu se recomanda acest lucru decat daca perioada in care vei consuma apa ionizata alcalina este foarte scurta. Antioxidantii (ionii de hidroxil) vor dura aproximativ 18 – 24 ore. Nivelul pH-ului poate ramane constant aproximativ una pana la doua saptamani (depinde de conditiile de pastrare). Micro structurarea manunchiului de molecule de apa poate dura aproxiamtiv una pana la doua luni. Avand in vedere aceste aspecte, este recomandat sa consumi aceasta apa, proaspate, direct de la sursa. Durata ionilor de hidroxil fiind foarte scurta, este principalul motiv pentru care nu veti gasi o apa terapeutica, o apa ionizata alcalina, in magazine sau in alta parte.

Apa Ionizata Acida

Asa cum am aratat mai sus un ionzator de apa produce si apa ionizata acida. Apa acida nu se bea, dar beneficiile ei sunt multiple:

- Se foloseste ca tratament in acnee, eczeme, matreata;
- Ajuta la vindecarea arsurilor, ranilor si zgarieturilor;
- Indeparteaza ridurile si tonifiaza tenul;
- Ajuta la vindecarea intepaturilor de insecte (tantari, albine etc.);
- Indeparteaza tartrul de pe dinti;
- Ajuta la tratarea mainillor crapate si a pielii uscate;
- Apa acida este excelenta in spalarea fructelor si a legumelor, a carnii, a pestelui;
- Benefica plantelor prin udarea acestora cu apa acida.

Sper ca am reusit sa te lamuresc ce este cu aceasta Apa Ionizata. Pentru intrebari foloseste te rog formularul de comentarii de la Contact.

Multumesc!

© Copyright 2023 Bea Apa Kangen.

WYSIWYG HTML Editor