Apa Alcalina

Apa Alcalina
Alcalinitatea Apei Kangen


Alcalinitatea apei se masoara cu ajutorul pH-ului. Termenul de „pH” se refera la „potentialul de hidrogen”, care este unitatea de masura a concentratiei de hidrogen (H+). Scala de pH este cuprinsa intre 0 si 14. O solutie neutra are pH-ul 7. Tot ce este sub 7 este solutie acida si tot ce este peste 7 este solutie alcalina (sau bazica).

In corpul uman pH-ul este extrem de important, si in special cel al sangelui. Limitele intre care pH-ul sangelui este considerat normal, sunt 7,35 si 7,45, acesta fiind un indicator direct care arata cat oxigen este disponibil pentru celule. Ce este important de retinut este ca un pH de 7,45 contine cu 65% mai mult oxigen decat decat pH-ul de 7,35.

Lipsa oxigenului si acidoza metabolica rezultata este o componenta a fiecari boli cunoscute.

In ziua de azi, corpurile majoritatii oamenilor si lichidele interstitiale sunt mult mai acide decat ar trebui. Acesta este rezultatul unei diete sarace (bogata in dulciuri, bauturi racoritoare, exces de proteine si carbohidrati rafinati), a deshidratarii, stresului si poluarii mediului inconjurator. Fiecare din acestea determina cresterea acidozei, care din pacate, contribuie la aparitia bolilor si imbatranire prematura. Pe langa consecintele mentionate, acidoza reduce abilitatea corpului de a asimila mineralele si elementele nutritive necesare. Acidoza mai este responsabila si pentru intarirea peretilor arteriali, ceea ce ne face mai susceptibili la oboseala si boli.

Intrun corp foarte acid, mentinearea pH-ului sangelui este foarte dificila. Cateodata corpul nu are alta sansa decat sa sustraga mineralele alcaline din diferite organe si alte tesuturi cum ar fi de exemplu oasele si dintii.

Dr. Otto Warburg medic si om de stiinta, laureat al Premiului Nobel in 1931 pentru descoperirea cancerului, prin cercetarile lui a aratat ca celulele canceroase nu pot supravietui intrun mediu alcalin si bogat in oxigen.

Band apa alcalina ne suplimentam din abundenta cu minerale sanatoase (forma ionica) care ajuta la neutralizarea deseurilor acide din corpul nostru.

© Copyright 2023 Bea Apa Kangen.

HTML Maker