Acidoza si Noua Biologie Alcalina

Apa Kangen

Scrisoare din partea Dr. Robert O. Young

Reprodusa cu permisiunea autorului

Dragi prieteni si draga familie,
Va multumesc pentru grija si intrebarile dumneavoastra legate de toate tipurile de cancer existente si diagnosticate medical.

In primul rand trebuie sa intelegem, cancerul NU este o boala ci un simptom – sau mai bine zis, efectul acizilor metabolici care s-au acumulat in sange si apoi au fost depozitati in tesut afectand in mod semnificativ celulele albe (serviciul nostru intern de colectare a toxinelor si substantelor daunatoare) nepermitandu-le sa elimine acesti acizi. Eu doar sugerez faptul ca, de fapt cancerul nu este o celula ci un lichid acid care deterioreaza celulele ce alcatuiesc tesuturile si organele, atunci cand acesta nu este eliminat corespunzator prin urina, transpiratie, respiratie si fecale. Atunci cand avem de a face cu orice simptom sau efect trebuie sa analizam cauza. Intelegerea cauzei este la fel de simpla ca si tratamentul.

Noua biologie” explica, cauza si efectul tuturor bolilor si imbolnavirilor, precum si cum sa imbunatatiti calitatea si cantitatea vietii fara medicamente, radiatii si/sau chirurgie. De exemplu, sensibilizarea si slabirea tesutului muscular in sine nu este o boala. Slabiciunea, pierderea puterii nu este o boala; dar impiedicand eliminarea substantelor toxice din tesut, sangele devine incarcat cu acizi, si acest fenomen il numesc acidoza sau acidoza latenta a tesutului – otrava in sange si apoi in tesut. Aceasta este boala, si cand toxinele se acumuleaza peste nivelul tolerat are loc o criza; ceea ce inseamna ca toxinele sau otrava sunt eliminate prin piele, un al treilea rinichi. Aceasta o putem numi boala dar nu este de fapt. Singura boala este acidoza latenta sistematica, care se localizeaza in zonele slabe ale corpului nostru. Si ceea ce numim boala, sunt de fapt simptome sau efecte produse de eliminarea fortata a acizilor prin mucoase. Atunci cand aceasta eliminare se efectueaza prin mucoasa nazala, se numeste raceala sau guturai. Si cand aceste crize se repeta consecutiv mai multi ani mucoasa se intareste si ulcereaza si oasele se maresc inchizand pasajele. In aceasta etapa apare febra si astmul. Atunci cand gatul si amigdalele sau oricare dintre caile respiratorii devin locul unei crize de aciditate, se manifesta boli precum bronsita, laringita, astm, pneumonie, etc.

Cand acizii se acumuleaza in cutia craniana suferim de dementa, pierdere a memoriei, Parkinson, Alzheimer, gandire incetosata, si chiar si depresie.

Atunci cand acizii apar in sistemul digestiv suferim de sindromul colonului iritabil, dispepsie, etc. Cand acizii se depoziteaza la nivelul pelvisului sub forma unor microcalcificari, pot provoca aparitia de tumori benigne sau maligne. Toate sunt simptome ale expulziei acizilor din sange si apoi din tesut la diferite momente, si au in principal acelasi caracter si implicare – si anume – acidoza sistematica – o criza de toxicologie.

Descrierea poate fi extinsa la fiecare organ din corp – plamanii, ficatul, pancreasul, etc., inclusiv cel mai mare organ, pielea. Orice organ, ce este supraaglomerat de stres provenit din munca, ingrijorare, ranire sau din orice cauza, poate deveni o locatie pentru acidoza sistematica latenta tisulara. Simptomele resimtite difera de la un organ la altul si asta da convingerea ca fiecare complex de simptome reprezinta o boala distincta, separata. Dar datorita dezvaluirilor facute cu privire la nomenclatura (numirea bolii) de catre filozofia din „Noua biologie” fiecare complex de simptome corespunde numai unei singure cauze, si anume – acidoza sistematica latenta tisulara. Pentru a gasi cauza tuturor simptomelor, inclusiv a cancerului, incepeti de la raceala si guturai si urmariti patologia, cum trece de la iritatie , guturai, inflamatie, lupus, ulceratie si apoi cancer. De asemenea, incercati sa gasiti cauza omului, ignorand conceptia sa, viata embrionara, copilaria, barbatia, etc.

Natura a intervenit prin intermediul obiceiurilor cotidiene, pana cand acidoza s-a instalat. Apoi, o vaccinare (dupa cum este evidentiat in Sindromului Razboiului din Golf) sau o infectie (provenita din afara nu din interior) de la orice sursa, actioneaza mai devreme sau mai tarziu afectand cel mai vulnerabil organ (intestinele) realizand o schimbare la nivel organic. Insa, organul, nu are nici o legatura cu cauza, si tratamentul direct asupra organului nu ajuta la rezolvarea problemei. Astfel de rezolvari fara sens sunt transfuziile de sange pentru anemie, tratamentul asupra glandei, chirurgie pentru eliminarea pietrelor la rinichi, a ulcerelor, a tumorilor si cea mai noua aberatie vaccinarea pentru protejarea contra unor virusuri fantoma cum ar fi gripa aviara.

Nu este nici un dubiu ca una dintre cele mai des utilizate tehnici in ziua de azi este tratarea bolii cu boala, si imunizarea cu compusi ai bolii. Stiinta medicala numeste asta gandire patologica, vaccinare sau chiar terapie chimica.

Daca motivul nu este cunoscut, cum se poate preveni boala sau cum se poate aceasta trata – de exemplu, introducerea unei cantitati reduse de vaccin anti variola in corpul unei persoane perfect sanatoase ce rol poate avea? Desigur, numai gandirea patologica poate ajunge la astfel de rezultate. Vaccinurile si remediile autogene (acizi metabolici) sunt realizati din compusi ai bolii si ideea ca boala poate fi facuta astfel incat sa se vindece pe sine insasi este un rezultat al gandirii patologice! Daca prevenirea si tratamentul inseamna producerea de boli, atunci prevenirea si tratamentul nu sunt de dorit. Daca prevenirea se poate realiza, atunci tratamentul nu va mai fi necesar!

Nu trebuie sa cunoastem boala, trebuie sa cunoastem cauzele cu toate aspectele lor pentru a preveni sau trata „bolile”.

Cauza este constanta, mereu prezenta, si intotdeauna aceeasi. Numai efectele si obiectul asupra caruia actioneaza se schimba si schimbarile sunt de cele mai multe ori inconsistente. Pentru a prezenta: o afectiune a stomacului se manifesta mai intai prin iritare, apoi inflamare, ulceratie, si in cele din urma cancer. Nu toate cazurile respecta acest grafic, numai putine cazuri ajung la ulcer si chiar si mai putine ajung in stadiul de cancer.

Multe apar din cauza unor cazuri de otravire alimentara, indigestie si in cele din urma boli cronice. Multi americani sufera de simptomele indigestiei, care includ un reflux de aciditate, balonare, indigestie, diaree si/sau constipatie.

Calea cea mai adecvata de a studia bolile este de a studia sanatatea si fiecare influenta favorabila sau nefavorabila asupra continuarii acesteia. Orice stimul ce reduce energia devine un factor al bolii. Boala nu poate fi propria ei cauza si nici nu se poate vindeca singura si cu siguranta nu se poate preveni singura!

Descoperirea mea cu privire la TOATE bolile este ca – acidoza este cauza acestor boli, acumulare de acizi putin cate putin, picatura cu picatura.

La inceput am specificat ca drojdia si mucegaiul sunt cauza generala a bolilor. Apoi am decis ca nu acesti factori afecteaza organismul, dar organismul este insa sensibilizat. Dar stati putin, sensibilizarea nu este o boala, bolile trebuie sa fie provocate de acizii metabolici. Ca urmare a multi ani de cercetare am descoperit ca acidoza localizata sau sistematizata este adevarata cauza a tuturor bolilor si aceasta este autogenerata.

Si daca bolile sunt cauzate de acizi autogenerati, atunci care este cauza autogenerarii? Raspunsul se gaseste in intelegerea naturii materiei, cum se organizeaza si se dezorganizeaza aceasta.

Am realizat ca trebuie sa fie o perturbare fizica sau emotionala pentru a organiza materia inainte de a avea loc dezorganizarea. Si cand materia incepe sa se dezorganizeze, aceasta da nastere acizilor autogenerati. Acest lucru este adevarat pentru toata materia!

Pentru a demonstra, luam o rana fizica provocata la o incheietura care deseori se complica cu simptome ale reumatismului. Reumatismul, inainte de rana era in mod potential in sange sau/si in tesuturi. Ce schimbare a avut loc in materie, in urma ranii, a socului, schimbare ce a putut provoca febra? Nu puteam intelege pana cand „Teoria acidului” mi-a sugerat-o, dupa care cauza bolii a devenit clara pentru mine. Numesc aceasta paradigma, valabila pentru TOATE bolile, „Ciclul neechilibrului”. Puteti citi despre „Ciclul neechilibrului” in cartea mea, „Sick and Tired, Reclaim Your Inner Terrain”.

In cateva cuvinte, fara acidoza nu pot exista boli si astfel NU EXISTA CANCER!

Este de asemenea adevarat ca fara acidoza NU EXISTA DURERE! De aceea, durerea inseamna acid si acidul inseamna durere. Stiam ca produsele rezultate din dezorganizarea celulara si a metabolismului sunt toxice, si ca singurul motiv pentru care nu suntem otraviti de aceste substante este acela ca acestea sunt eliminate la fel de repede precum sunt produse.

Dupa acea am descoperit ca acidul era mai intai retinut in sange si apoi in tesuturi, unde exista o bariera contra eliminarii. Dupa aceea, cauza blocarii trebuia sa fie determinata. Cu trecerea timpului, am aflat cauza tuturor bolilor si imbolnavirilor. Stiam ca, atunci cand avem energie normala functiile organice erau normale. Apoi a venit descoperirea conform careia enervarea cauzeaza o blocare in procesul de eliminare.
Evrika! Cauza TUTUROR bolilor si a imbolnavirilor este ACUM descoperita! Enervarea duce la blocarea eliminarii tuturor derivatilor toxici – ACIZI – proveniti din dezorganizare celulara si metabolism.

Retinerea ACIZILOR metabolici este prima si singura cauza a bolilor si a imbolnavirilor!

Dupa 25 de ani de cercetari am descoperit ca organismul uman este alcalin ca si concept dar acid ca si functii. Atunci cand retinem acizi metabolici in tesuturi si in organe, incepem sa ne imbolnavim si sa murim. Daca eliminam acizi metabolici din tesut si din organe putem trai mult si sanatos fara grija bolilor sau a imbolnavirilor!

Unul dintre primele lucruri ce trebuie facute pentru a scapa de asa numitele boli este sa scapati de tot acidul retinut in corp. Din cauza acestei stari a sangelui si a tesuturilor, bolile pot exista. Infectia provenita din afara, medicamentele si intoxicatia cu alimente pot omori, dar daca nu o fac, acestea vor avea o viata scurta in organismul uman care nu este sensibilizat si acid. Dimpotriva, otrava va persista in organism pana cand acidul va fi eliminat. Atunci, si numai atunci,eliminarea acidului va indeparta toate urmele infectiei venite din afara.
Infectia sifilitica este in principal un subiect acid transformat in virus de catre tratamentul conventional. Acelasi lucru este valabil pentru HIV/SIDA. Aceasta asa numita infectie este cea mai neimportanta din trio. Adaugati frica(situatii false ce par reale) si o alimentatie necorespunzatoare si avem de a face cu un simptom complex, justificand astfel tot ceea ce profesionistii scriu si vorbesc cu privire la boala. Indepartati acidoza, medicamentele excesive si consumul josnic de alimente si mai raman foarte putine. Ce mai ramane in organism poate fi cu usurinta eliminat de mama natura.

Cercetari stiintifice sunt desfasurate in mod constant pentru a incerca sa se descopere cauza bolii. Conceptia despre boala este ca aceasta este individuala. Aici cercetatorii se intalnesc cu propriul Waterloo. Toate asa numitele boli sunt complexe de simptome ce sunt in continua crestere din cauza crizelor repetate de acidoza.

Acestea nu au o existenta independenta! Imediat ce aciditatea este controlata simptomele dispar, exceptie face situatia in care un organ a fost fortat catre degenerare de catre nenumarate crize. Chiar si schimbarea organica, atunci cand organul nu este distrus, va reveni prin corectarea vietii si prin eliminarea adevaratei cauze – criza de acidoza latenta in cadrul tesutului!

Toate simptomele asa numitelor boli au o singura origine. Toate bolile sunt de fapt UNA singura! Unitatea in toate lucrurile este planul naturii. Politeismul a disparut si tot ce are legatura cu el sau care provine din el trebuie sa dispara.

Astfel, exista numai o singura boala, si ACUM un singur tratament. Singura boala este supra aciditatea sangelui si a tesuturilor din cauza unui mod anormal de a trai, a manca si a gandi. Tratamentul este de a va alcaliniza corpul si de a il umple de energie. Puteti manca cat de mult si cat de des doriti cu conditia ca alimentele sa fie verzi si pure.

Supele ce se gasesc in cartile noastre, precum supa de broccoli, supa de spanac, supa bogata in zinc sunt ideale pentru acest program. De asemenea, trebuie sa luati suplimente nutritionale in timp ce beti cel putin 4 pana la 6 litri pe zi de lichide verzi sau alcaline.

Incepeti treptat prin consumul de 1 litru de lichide verzi si cresteti pana ajungeti la 6 litri pe zi.
Dupa ce ati terminat programul de lichide de 10 pana la 14 zile puteti introduce alimente solide in dieta dumneavoastra, dar acestea trebuie sa fie cat se poate de verzi si de alcaline. Pe langa supele de legume eu sugerez si legume inabusite precum si o multime de salate. Asigurati-va ca folositi numai lamaie sau ulei de calitate superioara pentru salate. Un alt sfat este sa folositi ulei de masline sau de in. Va sugerez sa folositi un minim de 5 pana la 6 linguri de ulei pe zi.

In concluzie, lumea medicala a cautat un remediu pentru a vindeca bolile sau cancerul, omitand lucrul cel mai evident, faptul ca natura nu are nevoie de nici un remediu – ea are nevoie doar de o oportunitate pentru a isi manifesta puterea de auto vindecare.

Remedii! NU exista remedii! Subconstientul construieste sanatate sau boala conform COMENZILOR NOASTRE sau CERERILOR NOASTRE. Daca trimitem impulsuri de iritare, nemultumire, nefericire, ura, invidie, egoism, lacomie, dorinta si cea mai mare dintre toate, MANDRIE, subconstientul se creeaza conform ORDINULUI NOSTRU!

Adevarul este ca nu avem nevoie de nici un Doctor. Trebuie sa ne dam singuri putere de a realiza o reconciliere intre creatorul subconstient si noi insine. Ceea ce avem nevoie este sa invatam despre controlul de sine, despre respect, echilibru si relaxare! Si cand aceste impulsuri sunt trimise prin intermediul nervilor catre creatorul subconstient vom incepe sa primim imagini a unui om ideal, pana cand o abordare aproape de perfectiune este atinsa.

Imbolnavirea si boala, inclusiv simptome ale cancerului, tumorilor, diabetului, sclerozei multiple, lupus, HIV/SIDA, depresiei, hipertiroidismului, sindromului Wilson, durerii de incheieturi, sindromului de oboselii cronice, crampelor musculare, alergiilor (la mancare), astmului, bronsitei, racelilor dese, hipoglicemiei, reactiilor alergice la orice substante chimice, poftei de mancare, indigestiei, incheieturilor inflamate, insomniei, gazelor, balonarii, intestinelor iritate, pneumoniei, ulcerului, crampelor intestinale si stomacale si chiar ale pierderii de memorie, reprezinta punctul culminant al anilor de abuz in ceea ce priveste nutritia si al anilor de eliminare proasta a acizilor. Nu ne imbolnavim ci ne imbolnavim singuri!

Cel mai puternic program pentru aceste efecte negative este de a elimina acizii din sange si din tesuturi cu ajutorul unui stil de viata alcalin si cu o dieta potrivita. Sunteti autorul si constructorul zilei de maine si nu trebuie sa platiti un doctor, un avocat, un preot, un bancher pentru a va spune ce vi se va intampla maine. Nimic nu se va intampla. Inevitabilul va veni. Veti mosteni roadele muncii de azi.

Sper sa gasiti aceste ganduri si sugestii de ajutor … atunci cand veti avea de-a face cu simptome, fie ele fizice, psihice, emotionale sau spirituale.

Cu dragoste si lumina vindecatoare,
Dr. Robert O. Young – microbiolog si nutritionist
Autorul cartii – Miracolul pH pentru o sanatate perfecta

© Copyright 2023 Bea Apa Kangen.

Made with ‌

HTML Editor